Huur All-inclusive - Prijzen van zowel grote als kleine autoverhuurders in Valongo

Vergelijk autoverhuurbedrijven Valongo

Vergelijk huurauto en autoverhuurprijzen in Valongo

Hier kan u prijzen van huurauto's in de stad Valongo, district Porto, Portugal vergelijken. Vind en boek op een eenvoudige manier een huurauto. In het dorp zijn er autoverhuurbedrijven zoals Thrifty, Sixt, Avis, Europcar, Budget, Hertz. Wanneer u een auto van ons huurt, komt u niet voor verrassingen te staan wanneer u de auto ophaalt bij uw aankomst. Al onze prijzen zijn inclusief vrije kilometers, luchthaventoeslag, pechbijstand en verplichte verzekeringen, belastingen en heffingen. Autoportugal.nl kan u helpen om een goedkope huurauto te vinden.

Visa, Mastercard, Digicert

Toptips voor het huren van een auto in Valongo

 1. Vooraf reserveren is een voordeel, u kunt een vergelijking maken met Autoportugal.nl en de beste deals vinden.
 2. Neem je eigen kinderzitje of stoelverhoger mee. Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kunnen stoelverhogers gratis worden vervoerd.
 3. Gebruik uw mobiele telefoon en maak foto's van het voertuig voordat u vanuit Valongo vertrekt.
 4. U kunt uw auto in Valongo boeken, huren en ergens anders inleveren (one-way).

Waarom zou u een auto in Valongo boeken via Autoportugal.nl!

 • Alle huuraanbiedingen die op Autoportugal.nl worden vergeleken, bevatten verplichte toeslagen in uw huurofferte op het moment van boeking.
 • All-inclusive autohuur prijzen. Geen verborgen kosten of boekingskosten.
 • We hebben geen verborgen kosten en autoschadeverzekering en diefstalverzekering zijn inbegrepen.
 • Geweldige deals en prijzen voor langetermijnverhuur en alle soorten auto's, inclusief luxe auto's, automatische auto's, bestelwagenverhuur en minibusjes.

Belangrijke informatie & autohuur verzekering

 • Neem altijd 5 tot 10 minuten de tijd om de auto te beoordelen om eventuele reeds bestaande schade te verifiëren.
 • Controleer de auto zorgvuldig op deuken, krassen en scheuren op de auto.
 • Koop geen aanvullende verzekering ter plaatse bij het autoverhuurbedrijf. Hun verzekering is duurder.
 • Vermijd de upsell bij het ophalen, die heb je niet nodig als je onze huurautoverzekering afsluit.
No city FAQ!

Goedkoopste autoverhuur in Valongo - Vergelijk autohuurprijzen voordat u boekt!

Vergelijking van huurauto’s van verscheidene bedrijven in de stad Valongo, Portugal. Vind de beste prijzen voor huurauto’s online. Prijzen online vergelijken kan erg voordelig zijn, aangezien heel wat kleinere bedrijven enkel ter plaatse geboekt kunnen worden.

Huurauto’s zijn beschikbaar in reiscentra, treinstations (Rio Tinto Station, Ermesinde Station, Travagem, Contumil Station, Estação de Contumil en Leandro) en luchthavens zoals Francisco de Sá Carneiro Airport, Braga Airport en Vila Real Airport. Een autoverhuurdienst waarbij elke kost is inbegrepen, er geen verborgen kosten zijn en er gratis annulering/aanpassingen mogelijk zijn tot 24 uur voor het ophalen van de auto. Eenvoudig en veilig online boeken van huurauto’s. Zoek naar een stad, luchthaven, enz. en kies een ophaallocatie. Wanneer u op zoek bent naar huurauto’s, vergelijken wij de volgende bedrijven; Maria M Marques Santos op Rua Central da Gandra 1491, Vale op Avenida Oliveira Zina 399, C N op Rua João Lino Castro Neves 30, Duplom de Ana Davim Miguel op Rua Cidade de Ermesinde 78c, Valpi Rent op Avenida Joaquim Ribeiro da Mota 256 Gandra, allemaal met kantoren ter plaatse.

Valongo (Valonga) is een stad in de gemeente, Valongo, Porto district, Portugal. Het is de centrale stad van de regio. 18e grootste stad / stad als het gaat om inwoners in de regio en het 87de grootste district / gemeente in Portugal. de stad / stad ligt ongeveer 126 meter boven gemiddeld zeeniveau. Lees meer over welke belevenissen de stad te bieden heeft en welke bedrijven zich in Valongo en in het land bevinden. Kleinere dorpen, buurten en buitenwijken in de buurt zijn Gafanha da Nazaré, Vilar do Paraíso, Valbom, Arcozelo, Canelas, Susão, Ervedosa, Vale de Ferreiro, Campo en Outeiro. Porto (ca 249600 inw), Braga (ca 121400 inw) en Vila Nova de Gaia (ca 70800 inw) zijn andere grotere buurten, steden in de omgeving. de stad heeft ongeveer 21 300 (2015) inwoners. Busstations en haltes in de stad zijn Parque das Camélias busstation en taxistation, General Torres, Terminal Alsa en Porto Airport busstation. Aliados, São Bento, Guilherme Gomes Fernandes, Park Morro, Casa da Música en João de Deus zijn ondergrondse (metro) stations dichtbij. We geven ook tips over welke bedrijven huurauto’s aanbieden in Valongo.

Enkele suggesties en tips over plaatsen, activiteiten, evenementen, bezienswaardigheden, musea en bestemmingen in de stad die het bezoeken waard zijn tijdens uw vakantie in Valongo. In het stadscentrum zijn er nieuwe en oude interessante kastelen om te bezichtigen, zoals Castelo de (Kasteel) Gaia. Historische en archeologische attracties die de moeite waard zijn om te bezichtigen, zijn Ribeira, Muralha (Muren) Fernandina en Oud klooster Lóios de Oliveira do Douro. Wilt u graag oude relikwieën, oudere gebouwen, oudheden en cultureel erfgoed bekijken? Deze plaatsen, Castro de Alvarelhos, Antigo Velódromo Rainha D. Amélia en Archeologische vindplaats Castro do Monte Murado, kunnen een bezoek waard zijn. Casa da Malta – Museu Mineiro en Sanatorium de Valongo bevinden zich in de buurt. Misschien een dag plannen in de musea en kunstgalerijen van de stad?

Bestemmingen in de buurt, Valongo

Huurauto en autoverhuur op luchthavens in de buurt: Huurauto Luchthaven Porto, Autoverhuurders Luchthaven Braga, Autoverhuurlocaties Luchthaven Vila Real, Luchthaven Viseu en Luchthaven Chaves. Eenvoudig en veilig online boeken van huurauto's. Huurauto en autoverhuur in nabijgelegen steden zoals: Vergelijk autohuur Fânzeres, Auto huren Baguim do Monte, Auto huren São Pedro da Cova, Rio Tinto en Ermesinde. Goedkope bestelwagenverhuur in Valongo. Huur een auto in steden in de regio: Vergelijk autoverhuur Porto, Autohuur Vila Nova de Gaia, Goedkoop auto huren Felgueiras, Rio Tinto en Ermesinde.

Autoverhuurbedrijven in Valongo, Portugal

Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Enterprise en Alamo zijn de bedrijven die we vergelijken in de stad / het land. Je kunt meestal de grootste selectie vinden op luchthavens zoals Luchthaven Porto Francisco Sá Carneiro, Luchthaven Braga-Palmeira, Luchthaven Vila Real Douro en Luchthaven Viseu Gonçalves Lobato. De grote bedrijven hebben meestal kantoren naast de luchthaven.

Auto huren en huurauto Valongo klant review, beoordelingen & ervaringen