5 meest schilderachtige wegen op de Azoren die je kunt gebruiken voor de beste lange ritten

Portugal draait niet alleen om het verkennen van plaatsen. In sommige regio’s, zoals de Azoren, ligt de echte schoonheid op de wegen. De Azoren is een plaats vol schilderachtige wegen en elke is beter dan de vorige.

Dus als je hier bent voor een reis, moet u zeker een kijkje nemen bij de goedkope autoverhuur in de Azoren. Op deze manier bespaar je veel dankzij de autoverhuurdiensten, omdat je niet met een taxi of persoonlijk vervoer te maken heeft. Vergelijken autoverhuurbedrijven zoals Budget, Hertz, Europcar, Sixt, Avis, National en Thrifty.

Een ding om hier zeker van te zijn, is dat je alles moet weten over de licentie en andere regels voor de beste ervaring met de huurauto’s op de Azoren.

AzorenDe 5 meest schilderachtige wegen op de Azoren

Als je verhuurbedrijven grondig met elkaar vergelijkt, dan kan je de beste huurauto’s krijgen. Daarna rij je op de volgende 5 wegen in de Azoren.

Ponta Delgada naar Ponta da Ferraria

Het is de weg die zich uitstrekt over 23 mijl land, en het is in totaal 52 minuten rijden en deze 52 minuten kunnen de meest fantastische uitzichten van je leven zijn. Hier zie je veel zee en gebouwen met een eigen tafereel.

Ponta da Ferraria

Het is een weg die je 1 uur en 10 minuten uitzonderlijke rijervaring kost. Elk stukje van de 33 mijl dat je zal afleggen, zal net zo mooi zijn als altijd. Behalve de zee zullen het groen en de groene bergen voor bijzondere taferelen zorgen.

Caldeira Velha naar Lagoa do Fogo

Hoewel het een vrij korte weg van 3 mijl is die gemakkelijk in ongeveer 8 minuten kan worden afgelegd, is het de weg waar je de veelzijdigheid van scènes kunt verwachten. Terwijl je het geweldige uitzicht op de oceaan al aan het verteren bent, zullen er vulkanische heuvels, natuurlijk groen, meren, watervallen en wat dan ook zijn. Dit is de schilderachtige weg op de Azoren die vanwege zijn kleine formaat niet mag worden genegeerd

Lagoa do Fogo naar Nordeste

Als je hier rond zonsondergang komt, word je verliefd op deze weg. Deze weg ligt precies op de hoek van het eiland, wat betekent dat het uitzicht op de oceaan adembenemend zal zijn. De rit over deze weg zal in totaal 29 mijl zijn in minder dan 50 minuten.

Nordeste naar Vila Franca

De laatste van de top 5 schilderachtige wegen op de Azoren is 60 kilometer en het duurt bijna anderhalf uur om deze weg af te leggen. Deze weg biedt je ook een prachtig uitzicht op de oceaan en de klif aan de voorkant. Daarnaast zullen er de uitzichten van de beschaving zijn die veel veelzijdigheid zullen brengen.

Conclusie

Terwijl je de Azoren bezoekt om de mooiste wegen hier te verkennen, kunnen de autoverhuurbedrijven de ervaring nog beter maken. Zorg er dus voor dat je autoverhuurbedrijven vergelijkt om de beste prijzen te krijgen. Op deze manier krijg je de beste service, zodat de algehele ervaring beter wordt.