6 beste wijngaarden en wijnhuizen om te bezoeken in de Douro, die verfrissend kunnen zijn

Mensen proeven en drinken graag de beste wijnen die over de hele wereld verkrijgbaar zijn. Af en toe zijn mensen op zoek naar de meest bekende plekken voor de beste wijngaarden en wijnhuizen. Evenzo staat de regio Douro in Portugal ook bekend als de betoverde vallei.

Zoals de naam al doet vermoeden, staat de regio Douro bekend om zijn geweldige locaties en de beste wijngaarden en wijnmakerijen. De regio Douro heeft de beste locaties waar u de stemming kunt bepalen, kunt ontspannen en kunt genieten van de beste beschikbare wijn.

Als je Costa Verde wil bezoeken, dan kan je een auto bezoeken en huren in Portugal. Verschillende autoverhuurbedrijven in Portugal bieden goedkope autoverhuurdiensten. Je kunt uit vele huurauto’s kiezen en autoverhuur vergelijken. Daarnaast kan het personeel van het autoverhuurbedrijf in Costa Verde ook een vergelijking voor je maken.

Douro6 beste wijngaarden en wijnhuizen om te bezoeken in de Douro

De Douro is een regio die aanwezig is in Portugal. Het staat bekend als de beste plek om te ontspannen en de beste wijn te proeven. Als je een wijnliefhebber bent, wil je zeker de beste wijngaarden en wijnhuizen in de Douro niet missen.

Enkele van de 6 beste wijngaarden en wijnhuizen om te bezoeken in de Douro worden hieronder genoemd.

Quinta da Gricha – Vineyard Residence

Deze plaats staat bekend om zijn rustige en levendige sfeer. Het heeft langzaam stromende rivieren en de beste portwijnmakerij in de regio Douro. Hier kun je verblijven in de traditioneel ingerichte lodges om een ​​goede ervaring op te doen. De Quinta Da Gricha produceert de beste portwijn.

Quinta de la Rosa

De Quinta de La Rosa is aanwezig en kijkt uit op de rivier de Douro. Het wordt sterk aanbevolen door toeristen en werd in het jaar 2017 gerestaureerd. Het staat bekend als de beste en iconische wijngaard in de omgeving. Daarom vergeet Douro bij je bezoek niet de wijn te proeven in Quinta de la Rosa.

Quinta do Crasto

Aan de rechterkant van de rivier biedt Quinta do Crasto de mooiste uitzichten. Hier vind je de beste plekken om alleen of met familie en vrienden ontspannen. Tijdens uw verblijf op de Quinta do Crasto kan je de wijnkelders bezoeken en naast het warme zwembad gaan liggen. De Quinta do Crasto biedt nog veel meer activiteiten zoals boottochten en bezoeken aan de ideale wijngaarden.

Quinta da Pacheca – The Wine House Hotel

Het is het Wine House Hotel da Quinta dat ongeveer 15 kamers heeft. Het heeft ook een wijnbar om te drinken en te ontspannen. Hier kunt u lange wandelingen maken en langs de beroemde wijngaarden komen. Je gaat ook genieten van het geweldige eten in combinatie met de wijn Pacheca.

Quinta Nova Nossa Senhora do Carmo

De volgende topplek om te bezoeken tijdens je verblijf in de Douro is Quinta Nova Nossa Senhora do Carmo. Het is een oud herenhuis met 11 slaapkamers, een wijnbar en een wijnwinkel. het heeft de meest klassieke wijn die bekend staat als de Conceitus-wijnmakerij. Je kan de Quinta bezoeken per boot, auto of trein.

Quinta do Vallado

De laatste stop tijdens je rondreis door de Douro is Quinta do Vallado. Het ligt op 3,2 km afstand van de Regua. De boerderij in de vallei van Quinta werd opgericht in 1716 en was de thuisbasis van de legende Antónia Adelaide Ferreira. Het staat nu bekend als de plaats waar de beste Porto-wijn en rode wijn verkrijgbaar zijn.

Conclusie

De bovengenoemde punten verklaren de top 6 wijngaarden en wijnmakerijen om te bezoeken in Douro en korte informatie over het huren van een auto en rijden in Portugal.