De 5 beste stranden in Costa Verde, wellicht de beste van de wereld

Costa Verde is een 345 km lange kustlijn in noordwest Portugal. De regio heeft prachtige stranden en adembenemende groene landschappen. Costa Verde is één van de best bezochte bestemmingen in Portugal, een heel luxueuze ervaring. Er zijn veel rivieren, zoals rivier Minho. Het is het centrum van aandacht voor veel locals en toeristen.

Als je Costa Verde wilt verkennen, dan kun je een auto huren in Portugal. Tal van autoverhuurbedrijven in Portugal bieden betaalbare autoverhuurdiensten. Je kunt kiezen uit vele huurauto’s en autoverhuur vergelijken. Ook kan je de medewerkers van het autoverhuurbedrijf om een ​​autoverhuurvergelijking vragen.

Costa Verde5 beste stranden van Costa Verde

De 5 beste stranden van Costa Verde staan ​​hieronder vermeld.

Marina di Arbus

Marina di Arbus staat bekend om haar betoverende schoonheid en ligt in de provincie Medio Campidano. Het ligt op 25 km van Arbus. Het strand bestaat uit ondiep turquoise water, wat zorgt voor een adembenemend uitzicht. Het strand is zanderig en je kunt zeer gedetailleerde duinen op het strand zien, die er prachtig uitzien en je het gevoel geven dat je in een film zit.

Het strand is niet te heet en de temperatuur ligt hier tussen de 23°C – 25°C. Er is ook een klif bij het strand, die bedekt is met groene vegetatie, die er prachtig uitziet en dit strand tot een waar symbool van schoonheid maakt.

El Silencio

El Silencio is een ander prachtig strand dat u kunt bezoeken in Costa Verde. Het strand wordt niet door veel mensen bezocht en biedt daarom een ​​afgelegen strandervaring. Daarom, als je geen mensenmens bent en op zoek bent naar een uitje voor jouw volgende vakantie, dan is El Silencio perfect.

El Silencio omvat ook de hoge staande klif, die aan het begin van het strand ligt. De hoge en uitgestrekte klif is ook het meest esthetische deel van het strand. Het water is hier diepblauw met een vleugje groen dat er prachtig uitziet. Ook duiken is hier populair.

Scivu

Scivu is een visueel aantrekkelijk strand in Costa Verde. Het strand is een herkenningspunt van Costa Verde en is een populaire toeristische bestemming. Het strand heeft wit zand en de golven zijn hier niet te hard. Ze kunnen echter afhankelijk zijn van het weer en de moessonfase.

Bovendien blijft het strand meestal rustig en biedt het daarom een ​​rustige en afgelegen strandvakantie-ervaring. Op het strand zijn er ook tal van wateractiviteiten te doen.

La Vega

La Vega is een van de mooiste stranden van Costa Verde. Het openingslandschap van het strand is groen, gevuld met gras dat op natuurlijke wijze overgaat in het witte zand. Daarom is het landschap van het strand uniek en ziet het er betoverend uit.

Het strand wordt ook omringd door rotsachtige maar hypnotiserende bergen van Costa Verde, die eruitzien als een paradijs op aarde. Het water van het strand heeft verschillende tinten blauw, die allemaal voor een rustgevende ervaring zorgen.

Piscinas

Het strand is een van de zandstranden van Costa Verde. Het is een oase in de woestijn en dat maakt het uniek. Het landschap is rotsachtig, wat zorgt voor een unieke terugslag naar het strand. Je ziet hier duinen, die er ook nog eens hypnotiserend uitzien. Het water is ondiep en kalm en heeft een smaragdgroene kleur.

Conclusie

De hierboven genoemde zijn de 5 beste stranden van Costa Verde