Huur All-inclusive - Prijzen van zowel grote als kleine autoverhuurders in Ovar

Vergelijk autoverhuurbedrijven Ovar

Vergelijk huurauto en autoverhuurprijzen in Ovar

Vergelijking van huurautoprijzen in de stad Ovar, district Aveiro, Portugal. Bij ons zijn er geen onaangename verrassingen wanneer u de huurauto ophaalt bij de aankomst op uw bestemming. Alle prijzen op autoportugal.nl zijn inclusief vrije kilometers, taksen op de luchthaven en noodzakelijk verzekeringen, lokale belastingen en heffingen enz.

Visa, Mastercard, Digicert

No city FAQ!

Goedkoopste autoverhuur in Ovar - Vergelijk autohuurprijzen voordat u boekt!

Wij hebben een eenvoudige en veilige online boeking van huurauto’s. Autoverhuur waarbij alle kosten zijn inbegrepen, zonder verborgen kosten en kosten voor annulering /aanpassingen tot 24 uur voor u de auto dient op te halen. Zoek en kies een bestemming, zoek naar een land, stad, enz. en kies uit de lijst. Huurauto’s in de treinstations (Sanfins, Sao Joao da Madeira, Silvalde-Vouga en Espinho-Vouga) van Ovar, reiscentra en luchthavens zoals Francisco de Sá Carneiro Airport, Viseu Airport, Coimbra Airport en Braga Airport en havens en veerbootterminals in de buurt zijn Haven van Recreio do Carregal. Vind de beste prijzen voor autoverhuur online. Het vergelijken van prijzen online kan erg voordelig zijn, heel wat kleine bedrijven kan u immers enkel ter plaatse boeken. Vergelijking van autohuur van verschillende bedrijven in de stad Ovar, Portugal. National, Dollar, Flizzr, Budget, Payless, Avis, Enterprise, Autoclick, Goldcar, Sixt, Europcar, Firefly, Hertz, Keddy By Europcar, Thrifty, Hertz Dream Collection, Surprice, InterRent, Alamo, Rhodium zijn de bedrijven die we vergelijken in de stad / het land.

Ovar bevindt zich de gemeente Ovar, Aveiro district, Portugal and is een stad. Het is de 4de grootste stad als het gaat om inwoners in de regio en de 113de grootste stad / wijk in Portugal. de stad heeft ongeveer 18 500 (2015) inwoners. Porto (ca 249600 inw), Vila Nova de Gaia (ca 70800 inw) en Aveiro (ca 54200 inw) zijn grotere aanpalende gemeenschappen en steden. de gemeenschap en de stad liggen ongeveer 16 meter boven de zeespiegel. Bent u van plan om lang te blijven en uw vakantie hier door te brengen? Dan zijn er veel dingen te doen en te ervaren. We geven ook tips over welke bedrijven huurauto’s aanbieden. Gafanha da Nazaré, Vilar do Paraíso, Valbom, Arcozelo, Canelas, Ribeira, São João, Ponte Nova en Cimo de Vila zijn kleine dorpen, voorsteden en gemeenschappen in de buurt. We geven ook tips over welke bedrijven huurauto’s aanbieden in Ovar.

Blijft u lang in Ovar? Enkele suggesties en tips over musea, activiteiten, evenementen, attracties, bestemmingen en plaatsen die een bezoek waard zijn tijdens uw reis naar de stad. Een dag in de musea en kunstgalerijen van de stad? Deze bevinden zich in de centrale delen van de stad: Casa-Museum Júlio Dinis, Escola de Artes e Ofícios de Ovar en Museum Ovar. Prachtige grote open ruimtes of pleinen in de streek zijn Praça da República. Wilt u kijken naar de vestigingsplaats van de oude heersers van de stad? Boeiende kastelen zoals Castelo de (Kasteel) Santa Maria da Feira bevinden zich dicht bij Ovar.

Als u met kinderen reist en een pretpark, waterpark of themapark wilt bezoeken, hebt u de volgende opties; Perlim. Estação Litoral da Aguda zijn aquaria, safariparken, dierentuinen, tropische serres en terraria dicht bij de stad. Prachtige kerken of kathedralen niet ver weg zijn Moederkerk van Ovar. Fascinerende en prachtige planten, groene gebieden en parken die zich in de stad bevinden, zijn Parque Urbano, Jardim dos Combatentes, Jardim Garret en Jardim Caster. Golfreis en een huurauto nodig? Miramar Golf Club 23 km en Oporto Golf Club 14 km zijn enkele golfbanen die dicht bij de gemeenschap liggen.

Antiga Quinta Dona Rosinha en Fonte da Rainha zijn fascinerende historische bezienswaardigheden en attracties met archeologische waarde dichtbij Ovar. Boeiende oudheden, cultureel erfgoed, oude overblijfselen en oudere gebouwen die het bekijken waard zijn, zijn Archeologische vindplaats Castro do Monte Murado en Castro de Ovil. Praia de São Pedro de Maceda, Praia das Dunas de Ovar, Praia de Torrão do Lameiro, Praia da Marreta en Praia do Furadouro zijn stranden die dicht in de omgeving liggen als u wilt ontspannen, zwemmen en zonnebaden. Winkelcentra zoals Dolce Vita Ovar zijn dichtbij als u boodschappen wilt doen. Doe uw boodschappen en koop wat koopjes op Markt Municipal de Ovar en Markt Municipal do Furadouro, markten die dichtbij zijn en zeker een bezoek waard zijn.

Bestemmingen in de buurt, Ovar

Huurauto en autoverhuur op luchthavens in de buurt: All-inclusive autohuur Luchthaven Porto, Huurauto Luchthaven Viseu, Autoverhuurlocaties Luchthaven Coimbra, Luchthaven Braga en Luchthaven Vila Real. Huurauto en autoverhuur in nabijgelegen steden zoals: Autoverhuurbedrijven Feira, Vergelijk autoverhuur São João da Madeira, Goedkope autohuur Espinho, Aveiro en Vilar de Andorinho. Huur een auto in steden in de regio: Goedkope huurauto Aveiro, Lange termijn auto huren Espinho, Auto huren São João da Madeira, Ílhavo en Feira.

Autoverhuurbedrijven in Ovar, Portugal

We vergelijken deze bedrijven in deze stad, Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt en Thrifty. Je kunt meestal de grootste selectie vinden op luchthavens zoals Luchthaven Porto Francisco Sá Carneiro, Luchthaven Viseu Gonçalves Lobato, Luchthaven Coimbra Bissaya Barreto, Luchthaven Braga-Palmeira en Luchthaven Vila Real Douro. De grote bedrijven hebben meestal kantoren naast de luchthaven.

Auto huren en huurauto Ovar klant review, beoordelingen & ervaringen