Huur All-inclusive - Prijzen van zowel grote als kleine autoverhuurders in Lousã

Vergelijk autoverhuurbedrijven Lousã

Vergelijk huurauto en autoverhuurprijzen in Lousã

Hier kan u prijzen vergelijken van huurauto's in de stad Lousã, district Coimbra, Portugal. Wanneer u een auto huurt van ons, wachten er u geen onaangename verrassingen bij het ophalen van de auto bij uw aankomst. Prijzen zijn inclusief luchthaventoeslag, vrije kilometers en verplichte verzekeringen, belastingen en heffingen enz. autoportugal.nl kan u online helpen een goedkope huurauto te vinden.

Visa, Mastercard, Digicert

No city FAQ!

Goedkoopste autoverhuur in Lousã - Vergelijk autohuurprijzen voordat u boekt!

Vergelijk het huren van auto’s van verschillende bedrijven in de stad, Lousã in Portugal. Wij vergelijken zowel grote als kleine bedrijven en vinden de beste prijs voor alle soorten auto’s. Huur auto’s in de treinstations van Lousã, reiscentra en luchthavens zoals Coimbra Airport, Monte Real Air Base en Viseu Airport. We hebben een eenvoudig en veilig boekingssysteem voor online autoverhuur. Zoek en kies uw bestemming, zoek naar land, stad, enz. en kies uit de lijst. Een autoverhuurdienst waarbij alle onkosten zijn inbegrepen, zonder verborgen kosten en met gratis annulering/aanpassingen tot 24 uur voor u de auto dient op te halen. Hertz, Keddy By Europcar, Firefly, Dollar, Rhodium, Flizzr, Alamo, Sixt, Surprice, Autoclick, Goldcar, Thrifty, Budget, Payless, Avis, Enterprise, National, Hertz Dream Collection, InterRent, Europcar zijn de bedrijven die we in de stad vergelijken om de beste prijs te vinden.

Informatie over de stad Lousã (Louzã), gelegen in Lousã, Coimbra district, Portugal. 6e grootste stad / district als het gaat om inwoners in de regio en het 185de grootste dorp / gemeenschap in Portugal. Esgueira, Ourém, Tábua, Águeda, Fátima, Santa Comba Dão, Flor da Rosa, Ponte do Areal, Papanata en Gândara zijn kleine dorpen, voorsteden en gemeenschappen in de buurt. de gemeenschap en de stad liggen ongeveer 150 meter boven de zeespiegel. Lees meer over welke belevenissen de stad te bieden heeft en welke bedrijven zich in Lousã en in het land bevinden. Grotere aanpalende steden / buurte zijn Coimbra (ca 106600 inw), Figueira da Foz (ca 46600 inw) en Santo António dos Olivais (ca 38900 inw). Ongeveer 11 400 (2015) mensen wonen er de stad. We geven ook tips over welke bedrijven huurauto’s aanbieden in Lousã.

Een paar suggesties over evenementen, bezienswaardigheden, musea, activiteiten, plaatsen en bestemmingen in Lousã die een bezoek waard zijn tijdens uw vakantie in de stad. Het lokale team zien spelen? Een concert bijwonen? Voetbal kijken? Dichtbij het stadscentrum zijn de Stadion Dr. José Pinto de Aguiar. Als u een museum wilt bezoeken, kunt u kiezen uit Ecomuseu da Serra en Museu Etnográfico Dr. Louzã Henriques, op loopafstand van het stadscentrum. Praça Cândido dos Reis en Praça Francisco Sá Carneiro zijn opmerkelijke pleinen of grote open ruimtes vlakbij in de centrale delen van de stad.

Bekijk oude historische ruïnes zoals Ruïnes Conimbriga. Bent u geïnteresseerd in geschiedenis en archeologie? In de omgeving zijn interessante plaatsen te vinden op Castellum de Alcabideque, Escadas do (Trappen) Quinchorro, Escadas de (Trappen) Minerva en Aqueduct São Sebastião. Conímbriga hebben fascinerende antiquiteiten, oudere gebouwen, oude overblijfselen en cultureel erfgoed in de buurt van de stad. Castelo da (Kasteel) Lousã zijn nieuwe en oude kastelen die we aanbevelen om in Lousã bezoeken. Spendeer een dag aab wijnproeven! Wijnproducenten en wijngaarden in de buurt zijn Conde Foz de Arouce Vinhos.

Als u met kinderen reist en een pretpark, waterpark of themapark wilt bezoeken, hebt u de volgende opties; Portugal dos Pequenitos. Miradouro do Vale do Inferno zijn observatiepunten in de stad, van waaruit u een volledig zicht over de stad kunt krijgen. Ontspanning en prachtige groene gebieden, parken en aanplantingen die de moeite waard zijn om te bezichtigen, zijn Park Avelal, Jardim Alameda Carlos Reis en Jardim Alcino Simões Lopes. Opmerkelijke kerken of kathedralen zijn Santuário de Nossa Senhora da Piedade, Moederkerk van Lousã en Kerk van Santa Luzia, die bovendien in de omgeving zijn.

Bestemmingen in de buurt, Lousã

Huurauto en autoverhuur op luchthavens in de buurt: Autoverhuurprijzen Luchthaven Coimbra, Prijzen huurauto Luchthaven Monte Real en Autohuur Luchthaven Viseu. Er zijn geen verborgen kosten of kosten voor het annuleren/aanpassen tot 24-48 uur voor u de auto zou moeten ophalen in Lousã. Huurauto en autoverhuur in nabijgelegen steden zoals: Autoverhuurlocaties Santo António dos Olivais, Vind goeie autodeals voor je reis naar Coimbra, Autoverhuurbedrijf Arganil, Condeixa-a-Nova en Sertã. Huur een auto in steden in de regio: Goedkope autohuur Coimbra, Autoverhuur en bestelwagenverhuur Figueira da Foz, Van verhuur Santo António dos Olivais, Condeixa-a-Nova en Buarcos.

Autoverhuurbedrijven in Lousã, Portugal

We vergelijken deze bedrijven in deze stad, Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt en Thrifty. Je kunt meestal de grootste selectie vinden op luchthavens zoals Luchthaven Coimbra Bissaya Barreto, Luchthaven Monte Real en Luchthaven Viseu Gonçalves Lobato. De grote bedrijven hebben meestal kantoren naast de luchthaven.

Auto huren en huurauto Lousã klant review, beoordelingen & ervaringen