Vergelijk autoverhuurprijzen van Drive4Less

Vergelijking van prijzen op huurauto's van Drive4Less. Alle prijzen zijn inclusief vrije kilometers, luchthavenkosten en noodzakelijke verzekeringen, lokale belastingen en heffingen. Autoportugal.nl kan u helpen bij het vinden van betaalbare autoverhuur van Drive4Less in Portugal. De beste prijzen voor het huren van economische-, luxe- en gezinsauto's. Autoverhuur in steden als Amadora, Porto, Braga, Lissabon.

Prijzen van zowel grote als kleine bedrijven

autoportugal.nl

Zoektips!

Zoek naar een stad of een luchthaven en kies uw bestemming uit de lijst. Als u naar een land of een eiland zoekt, worden in auto suggestie de grootste luchthavens in dat land weergegeven. Zoek en boek van tevoren als u een extra grote auto en / of extra opties zoals kinderzitje, autostoel, babyautostoeltje, GPS, trekhaak, dakdrager etc. wenst. Het is ook mogelijk om een auto te huren voor een enkele rit in Portugal, een zogenaamde eenrichtingsverhuur. Je haalt de auto op één plek op en retourneert hem ergens anders, bijvoorbeeld een andere stad of een ander land.

Visa, Mastercard, Digicert

Vergelijk autoverhuurders en bespaar geld
  • We vergelijken 53 autoverhuurders in Portugal.
  • Geen reserveringskosten of verborgen kosten.
  • Verzekering en onbeperkte kilometers.* FAQ >>
  • Autohuurervaring die eenvoudig en probleemloos verloopt.
  • Klantenservice is 24/7 beschikbaar. Gratis annuleringen / wijzigingen tot 24 uur voordat u de auto ophaalt.
  • Goede prijzen voor alle soorten auto's, inclusief luxe auto's, minibussen en automatische auto's. Het is mogelijk om een auto te huren voor een enkele reis, ook wel One Way (eenrichting) huren genoemd.

Landen waar het bedrijf actief is

Huur een auto van Drive4Less in Portugal

Zoek en kies de beste optie. Op onze website kunt u prijzen van huurauto’s van Drive4Less vergelijken in Portugal. Vind de beste prijzen voor huurauto’s online.

Zoek en boek een goedkope auto in dorpen en steden zoals Lissabon, Porto, Setúbal, Coimbra, Amadora, Cacém, Vila Nova de Gaia, Funchal, Braga, Queluz en in regio’s zoals Setúbal, Minho, Costa Azul, Lissabon, Porto, Braga, Costa Verde. Zoek naar goedkope huurauto’s op eilandgroepen zoals Azoren en eilanden zoals Porto Santo, Madeira, Terceira, Pico, São Miguel, Faial, Santa Maria, São Jorge. Autoverhuur waarbij alle kosten zijn inbegrepen en er geen verborgen kosten zijn. Dat wil zeggen gratis annuleringen / wijzigingen tot 24 uur voordat u geacht wordt de auto op te halen. Gemakkelijk en veilig een huurauto online boeken. Autoportugal.nl kan huurauto’s van Drive4Less aanbieden bij ferryterminals, reiscentra en luchthavens zoals de Luchthaven São Jorge, Luchthaven Faro Algarve, Luchthaven Lissabon Portela, Luchthaven Porto, Luchthaven Horta Faial, Luchthaven Ponta Delgada-João Paulo II, Luchthaven Lajes Terceira, Luchthaven Madeira Funchal. Rijden op verschillende eilanden via ferry, eilandhoppen, is meestal verboden. Lees meer in de huurvoorwaarden wanneer u zoekt alvorens te boeken.

Lees over Drive4Less in Portugal

Wat is het beste? Een groot of een klein lokaal bedrijf als u erover denkt om een ​​huurauto te boeken? U kunt betalen met creditcards van VISA, VISA electron en Debit, MasterCard en Maestro. Veilige versleutelde betaling dankzij Trustware en Digicert. Betaal in de lokale valuta of met Pound (GBP), Euro (EUR) of Dollar (USD) etc. Drive4Less is een kleiner en lokaal autoverhuurbedrijf dat alleen in één land opereert. Drive4Less is ook actief in de volgende anden/land Portugal. Vind uitzonderlijk goede prijzen voor huurauto’s en lees onze klantbeoordelingen en plaats snel en gemakkelijk een boeking. U krijgt de beste prijs én u kunt gratis wijzigingen aanbrengen in uw boeking.

Verzekeringsvoorwaarden bij Drive4Less

Met Drive4Less in Portugal is schadedekking (Traffic and Collision Damage Reduction) inbegrepen in de huurprijs. Dit betekent dat u wordt beschermd als de auto wordt beschadigd. De auto die u bestuurt is beschermd, de verzekering heeft echter franchise en in de meeste gevallen zijn er zaken die niet worden gedekt door de verzekering. Onderdelen zoals windschermen, banden, chassis, vervangsleutels en sleepkosten worden meestal niet gedekt door deze verzekering. Lees dit na het maken van uw boeking na op uw voucher. Lees meer in de algemeneen voorwaarden wanneer u zoekt naar een auto. De grootte van de waarborg kan verschillend zijn tussen verschillende groepen auto’s zoals Suv, compact, minivan, busje, standaard, 7-persoons minibus, estate, grote middenklasse, 9-persoons minibus, economy, 5-persoons minibus, gezinsauto, premium, fullsize, middenklasse, moped, bromfiets, mini, miniauto, intermediate, stationcar, luxury, luxe, sportwagen, cabriolet, convertible, cargo van, vrachtwagen, verhuiswagen, vrachtauto bij Drive4Less. Hoe moet u wachten bij het servicedesk, return-desk, autoverhuurcentrum, Huurauto centrum van Drive4Less? Tijdens het hoogseizoen en op grote luchthavens zoals Luchthaven Ponta Delgada-João Paulo II, Luchthaven Lissabon Portela, Luchthaven Porto, Luchthaven Faro Algarve, Luchthaven Madeira Funchal, Luchthaven Lajes Terceira kunnen wachttijden langer zijn. We schatten dat het risico op lange wachttijden groot is. Lees meer over de voorwaarden hier: Veelgestelde vragen. U kan ook alle informatie vinden wanneer u zoekt in het gedeelte: Belangrijke informatie.

Beoordelingen, ervaringen en cijfers

Feedback over Drive4Less. Opmerkingen en informatie van klanten die eerder al bij het bedrijf hebben gehuurd.