5 beste golfbanen in de Algarve waar je het beste golf kunt spelen

Algarve is een district, dat in het meest zuidelijke deel van Portugal ligt. Het staat bekend om zijn turquoise waterstranden en afgelegen golfbanen. Er zijn tal van betoverende golfbanen in de Algarve die een belangrijk kenmerk van de regio zijn geworden.

Afgezien daarvan zijn er tal van luxe hotels, cafés en andere leuke activiteiten die de Algarve tot een van de best bezochte bestemmingen ter wereld hebben gemaakt.

Als je de Algarve wilt verkennen, kunt u een auto huren in Portugal. Talrijke autoverhuurbedrijven in Portugal bieden goedkope autoverhuur en de beste autoverhuurdiensten. Je kunt kiezen uit vele huurauto’s en autoverhuur vergelijken. Vergelijk bedrijven zoals Thrifty, Micauto, Alamo, BENErent, 2Rent, Varela Rent a Car, Avis, Enterprise, Centauro, Yor Car, Rhodium, Auto Rent, Auto Turistica, Goldcar, Turiscar, Angrauto, InterRent, CAEL, Zitauto, Firefly, Autocunha, Surprice, Drive & Go, AirAuto, Yes Car Hire, Orbita, Budget, Discovery, Hertz, SadoRent a car, Europcar, National, OPORent, Flizzr, Turisprime, Bravacar, Autoclick, Keddy By Europcar, Dollar, Guerin, Payless, Autatlantis, Sixt en Rodavante. Ook kan je de medewerkers van het autoverhuurbedrijf om een ​​autoverhuurvergelijking vragen.

Algarve5 beste golfbanen in de Algarve

De 5 beste golfbanen in de Algarve worden hieronder toegelicht.

San Lorenzo-golfbaan

Als het gaat om de beste golfbanen in de Algarve, kun je San Lorenzo niet van de lijst schrappen. Het werd ontworpen door Joseph Lee en Rocky Roquemore, die beiden hooggekwalificeerde golfbaanontwerpers van hun tijd waren. Hierdoor is de cursus relatief uitdagend en toch vermakelijk.

De golfbaan is omgeven door hoge, hypnotiserende palm- en pijnbomen en de fascinerende lagunes van het beroemde natuurpark Ria Formosa. Het gras van de golfbaan is vlak en perfect voor zeer bekwame spelers. Op de golfbaan worden ook veel toernooien georganiseerd.

Monte Rei Golf & Country Club

Monte Rei Golfbaan is gelegen Monte Rei country club, die is gelegen in het oostelijke deel van de regio. De golfbaan wordt omgeven door de fascinerende bergen van Serra do Caldeirão in het noorden, wat een adembenemend uitzicht biedt. Het landschap van de golfbaan is onbeschrijfelijk en de ware charme van de golfbaan kan alleen worden ervaren door deze te bezoeken.

Victoria-golfbaan

Het is een andere beste golfbaan in de Algarve. De golfbaan is gebouwd op 90 hectare grond en heeft zijn naam eer aan gedaan. De golfbaan is uitdagend omdat er meer bomen per hole zijn. Dit heeft dan ook veel professionele golfers aangetrokken om de golfbaan uit te proberen. De fairways zijn glad en de golfbaan grenst ook aan water. Daarom moet je de bal naar de andere kant van de waterhindernissen sturen om punten te scoren.

Vale do Lobo

Vale do Lobo is een andere prachtige golfbaan. De cursus heeft 18 inspannende golfbanen. De fairway van de golfbaan bestaat uit hoge vijgenbomen, die er prachtig maar ook uitdagend uitzien.

Old Course, Vilamoura

De baan is een van de oudste in regio’s die dateert uit 1960. De fairways van de baan zijn omgeven door parasoldennen, die een meeslepende golfervaring bieden. Anders dan dat, is de cursus onberispelijk en zeer vermakelijk. De golfbaan volgt een milieuvriendelijk beleid, wat een ander voordeel is van een bezoek aan de golfbaan.

De hierboven genoemde zijn de 5 beste golfbanen in de Algarve. Je gaat zeker genieten van je tijd op deze prachtige golfbanen.